Monday, 11 June 2012

Final Semester II Membuka Tirai


In the Name of Allah Most Gracious Most Merciful

Assalamualaikum... Hari ini dengan rajinnya lah kan....nah menghupdate blog bersawang-sawang nieh... Alahai selama satu minggu menyepi macam bunyi cengkerik jee sini kan... Actually sekarang nieh kami sedang berhempas pulas memerah otak dan tulang empat kerat (hiperbola jee lebih nieh) untuk final exam semester ini sidang akademik 2011/2012. 

So Allhamdulillah syukur nikmat sebab hari ini final exam sudah membuka tirai (untuk akulah..orang lain semalam dah mula) dengan berseri-seri bercahaya macam bintang purnama this morning paper 

GTU104 Struktur dan Fungsi Manusia II ( Anatomy and Fisiology of Human) 

memulakan acara...lalala boleh senyum dah sikit..this killer paper dah dilepasi.. (muka kembang kembis bila teringatkan Prof.Farid bin Che Ghazali) then betapa gembiranya aku tadi sebab nampak Prof masa akhir exam...hikhikhik

Kami dari warga kejururawatan mengucapkan All the Best!!! 

Sepanjang minggu exam nieh yang penting jagalah kesihatan baik2 jangan buas-buas sangat nanti patah or sakit mana-mana...paper ke mana anda ke mana..huhu And kene cukup tidur supaya paginya itu boleh bangun awal dan breakfast..kemudian tidaklah tersengguk-sengguk menahan kemangantukan sepanjang exam berlansung(attention hal ini berlaku apabila anda sudah tidak dapat menjawab serta soalan itu seakan-akan anai-anai yang sedang memakan otak anda) hikhik :))

Jaga hubungan dengan Allah juga..mesti ini..mesti...!!!

haip..ini jadual nya.. 21 saya nak balik rumah...!! mesti!! :))


Meja study yang menjadi peneman setia untuk meletakkan bukus-bukus serta kepala saat otak kekejangan =.="


SEMOGA ALLAH REDHA

4 comments:

  1. Wahh. gud luck my friend ! :)

    ReplyDelete
  2. gudluck untuk kamu jugak kawan!! haip..jaga kesihatan lah exam2 nieh..huhu

    ReplyDelete
  3. Gud luck sis...awalnya abes exam!
    Sy early of July baru start... Huhuhu...
    Abes plak sedang elok nak puasa (^^,)

    ReplyDelete
  4. Thanks miss yana... yup..so early btw dapat lah balik rumah cepatkan..hikhik
    ok so god luck to you too yaa.. All the best..jge kesihatan juga ^__^

    ReplyDelete